Premievergelijking voor de goedkoopste Quadverzekering

Bij MotorVerzekeringen.nl kunt u nu ook de goedkoopste verzekering voor een quad afsluiten. Maak eenvoudig een vergelijking van de goedkoopste premie voor uw Quad en sluit de goedkoopste verzekering met extra korting direct af.

Vergelijking quadverzekeringen

Klik hier als het niet lukt om een vergelijking voor uw quadverzekering te maken of indien het niet lukt om de quadverzekering aan te vragen.

Voordelen van de quadverzekering via MotorVerzekeringen.nl :

 • Vergelijking : Vergelijking goedkoopste premies voor Quadverzekeringen voor uw quad
 • Goedkoopste : Hoge korting op het online aanvragen van Quadverzekeringen
 • Service : Verzekering 24x7 online beheren, altijd bereikbaar via e-mail en snelle schadebehandeling
 • Digitaal en online : Eenvoudige online klantenpagina om alles snel en makkelijk online zelf te regelen
 • Betrouwbaar : Beschikken over alle vergunningen en aangesloten bij branchevereniging Adfiz

Verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor een quad

Als u een quad met een kenteken heeft, dan bent u verplicht om minimaal een verzekering voor de wettelijke aansprakelijkheid (WA-verzekering) voor de quad af te sluiten. Dit kan met een speciale quadverzekering. Bereken hierboven de premie van de quadverzekering.

Verschillende soorten quadverzekeringen

Behalve de verplichte quadverzekering voor wettelijke aansprakelijkheid is het ook mogelijk om uw quad bijvoorbeeld tegen diefstal of schade te verzekeren. Hieronder de verschillende mogelijkheden :

 • Wettelijk aansprakelijkheid
  Als u als bestuurder van een quad materiële schade of lichamelijk letsel bij een ander veroorzaakt, dan is de aansprakelijkheid voor deze schade verzekerd.
 • WA en Beperkt Casco
  Deze verzekering dekt niet alleen de wettelijke aansprakelijkheid, maar bijvoorbeeld ook diefstal van de quad (let op beveiligingseisen).
 • WA en Volledig Casco (all risk)
  Deze verzekering dekt niet alleen de wettelijke aansprakelijkheid en diefstal van de quad, maar ook schade aan de quad zelf die door uzelf veroorzaakt is.

Aanvullende dekkingen voor de quadverzekering

Naast de WA en Casco dekking is het ook mogelijk om aanvullende dekkingen af te sluiten bij de quadverzekering.

 • Schade opzittendenverzekering bij de quadverzekering
  Een schade opzittendenverzekering dekt de werkelijk geleden schade voor de opzittenden van de quad naar aanleiding van een ongeval. Deze schade kan bijvoorbeeld bestaan uit zaakschade (kleiding, brillen, etc.), inkomensderving, vervoerskosten, medische kosten, uitvaartkosten, smartegeld en huishoudelijke hulp.
 • Rechtsbijstandsverzekering bij de quadverzekering
  De rechtsbijstandsverzekering biedt juridische hulp die betrekking heeft op uw quad of u als verkeersdeelnemer. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk, zoals verhaalsrechtsbijstand of verkeersrechtsbijstand.

Quadverzekering of bromfietsverzekering?

Als de cilinderinhoud van uw quad minder is dan 50cc dan moet de quad voorzien zijn van een brommer kenteken. De quad dient dan op een bromfietsverzekering verzekerd te worden en niet op een quadverzekering.

Beveilingseisen van de quad voor de quadverzekering

Als u naast de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid ook een beperkt casco of volledig casco (all risk) dekking wenst, dan moet de quad wel voldoende beveiligd zijn. In de berekeningsmodule en de polisvoorwaarden van de quadverzekering staat vermeld aan welke beveiligingseisen u moet voldoen.

14 dagen bedenktijd voor de quadverzekering

Na het afsluiten van de quadverzekering heeft u nog 14 dagen de tijd na het ontvangst van de polis om de quadverzekering kosteloos en met terugwerkende kracht per ingangsdatum van de quad verzekering te beëindigen.